Gå til indhold
©  Foto:

Påskeaktiviteter på Frederiksborg Slot: Gå på gækkebrevsjagt og prøv historiske dragter

Påsken er lige rundt om hjørnet, og hvad er en bedre måde at fejre det på, end med sjove aktiviteter for hele familien? På Frederiksborg Slot, er der masser af spændende påskeaktiviteter for både børn og voksne at tage del i. Gå på gækkebrevsjagt, prøv historiske dragter og udforsk museet på egen hånd med sporlege og omvisninger.

På jagt efter gækkebreve på Frederiksborg Slot

På Frederiksborg Slot kan du tage på jagt efter afsenderen af et mystisk gammelt gækkebrev, som museet har modtaget, og prøve historiske dragter i den gamle vinkælder.

Påskeaktiviteterne begynder lørdag den 1. april, hvor børn kan deltage i guidede ture eller gå på opdagelse på egen hånd med en af museets sporlege.

I Børnenes Danmarkshistorie kan børn også lave papirklip og gækkebreve. Der er også en særlig påskesporleg kaldet Gækkebrevsjagt.

Her er programmet for påskeaktiviteterne på Frederiksborg Slot

  • Fra kl. 10:00 til 16:30 er der åbent i Børnenes Danmarkshistorie, hvor du kan prøve historiske dragter og lave papirklip, gækkebreve og meget mere.

  • Fra kl. 10:00 til 17:00 kan du gå på opdagelse på museet på egen hånd med en af museets sporlege. En særlig påskesporleg kaldet "Gækkebrevsjagt" er tilgængelig.

  • Kl. 11:00 til 11:35 og kl. 11:30 til 12:05 er der familieomvisninger med fokus på "Gækkebrevsjagten".

Derudover er der en særudstilling ved navn Marie Hald - Udstillet, og omvisninger for voksne med fokus på kroppen i kunsten.

Museets audioguider er tilgængelige via museumsappen Smartify, og påskeaktiviteterne slutter den 10. april.

Share your wonders: