TOT og rabarber

Nordsjællandske spiseoplevelser uden sidestykke

Foto: Rabarbergården

Aftenen er en del af ’Fortællinger fra Jorden’, som er en række af events i Nordsjælland, der sætter fokus på producenternes relevans i lokalsamfundet, hvor de er med til at sikre diversitet i landet samt skabe arbejdspladser. Sæt dig til bords og spis et lokalt og bæredygtigt. 

Sæt dig til bords og spis et lokalt og bæredygtigt hos enten Rabarbergården eller Tothaven og bliv klogere på din lokale producent.
Foto: Rabarbergården

Madfortællinger fra jorden - en aften på Rabarbergaarden i Vejby 

Spis i et telt på toppen af Rabarbergaardens mark, hvor måltidet og du som gæst, er i centrum og naturen er rammen. Der udbydes 30 billetter d. 29. august og igen 30 billetter d. 5. september 2020. Programmet starter kl. 18.00 med en tur rundt i haven og slutter kl. 21.30, se hele programmet for aftenen. Som gæst vil du stifte bekendtskab med nye og gamle teknikker indenfor gastronomi. Du vil møde grøntsager du aldrig har hørt om før men som stor trives i gårdens lerede siltjord. Du vil få lokalt producerede drikkevarer, der viser den udvikling der også er i gang indenfor det område. Bestil din billet til den d. 29. august og eller d. 5. september

Foto: Gemyse

Gemyse x Tothaven Sensommermiddag i Hundested

Kom til en sensommermiddag i det grønne på den dejlige besøgsgård Tothaven ved Hundested, hvor superkokken Mette Dahlgaard fra Gemyse kreerer lækre grøntsagsretter af lokale råvarer, se hvad menuen består af. Tothavens smukke have danner ramme om en skøn langbordsmiddag under åben teltdug, så læn dig tilbage, tag en ekstra trøje med og lad dig forføre af de lækre retter lavet udelukkende på lokale produkter. Bestil din billet til fredag d. 28. august. Mette Dahlgaards madlavning har grøntsagerne i det absolutte centrum, så kom og oplev, hvordan hun forvandler en simpel gulerod eller majs til en smagseksplosion.

Oplev hele Nordsjællands spisekammer

Foto: Raisfoto