skip_to_main_content
VisitNordsjælland

Nordsjællands Vandrefestival

Tag familien med til vandrefestival. Det bliver en uge hvor gang og vandring er i centrum. Oplev alt hvad Nordsjælland har at byde på af fællesskaber og fortællinger om kendte og ukendte veje og stier. 

Snør vandrestøvlerne og drag mod Esrum Kloster d. 25-28. august 2022.

Program følger, nedenstående er programmet for 2021. 

Du kan opleve vandreforedrag, kortere gåture, lokale fødevareboder, det sidste nye i gear og grej, aktiviteter for børn og så kan du i tråd med Esrum Klosters historie, få foldet hele historien ud om pilgrimme fra middelalderen og op til i dag hvor vi rejser ud som moderne pilgrimme på Camino – og Camøno!

I hele ugen op til den 4. september er der arrangeret ture i hele Gribskov. Har du f.eks. hørt om- eller prøvet den nye naturterapiform Floating? Du kan også deltage i en stillevandring eller gå i festligt selskab fra Gilleleje til Esrum Kloster.  

Foredrag med Micheal Bertelsen

Gå ikke glip af Michael Bertelsens foredrag lørdag kl. 14. Her fortæller Michael på sin helt egen finurlige facon om vandring på en af verdens ældste pilgrimsruter i Japan men også hvad det gør for ham, bare at gå i det daglige, feks til og fra arbejde. Du kommer til at skraldgrine!

Du kan også møde Marie Lau Florin, som har vandrebloggen ” Frie Fodspor”. Hun giver foruden helt konkrete tips til hvad vandrerygsækken skal indeholde også gode råd til hvordan du kan opnå fordybelse på din lidt længere vandretur på feks Caminoen.

Gear, grej og vandrekort

Pas på, her er også det nyeste i gear, grej og vandrekort – du bliver fristet – tag den store rygsæk med – eller køb en ny! Gem lidt plads i rygsækken til lidt lækkerier fra de nordsjællandske fødevareproducenter, som er på pladsen med deres boder.

Der er gratis entré til de mange talks og foredrag på Esrum Kloster, men til turene skal du købe billet i forvejen. Du kan se hele vandrefestivalens program og også købe eventuelle billetter.