©  Foto:

Nordictreat

Nordictreat er navnet på et landsted i Nordsjælland og retreats med fokus på fordybelse, forkælelse og personlig udvikling.

Det er også stedet der kan lejes til forskellige formål. Eks. Yoga, meditationer, massage, samtaleterapi, møder og konferencer. Der er kajakker, vildtmarksbad og cykler til rådighed.

I samarbejde med nogle af de bedste lærere indenfor psykologi, meditation, yoga, pilates, mindfulness og fysisk træning, vil vi kunne skræddersy et arrangement efter dine ønsker. Vi vil bruge naturen, silent walk, meditationer, fysisk træning samt pilates, yoga og mindfulness til at hjælpe dig med at skabe større indre ro, rummelighed og tilstedeværelse.

Hvorfor Retreat

Grunden til at vi bl a. har valgt at have fokus på indre ro, skyldes at vi i dag oplever der stilles større og større krav til os og vi udsætter os selv for stort arbejdspres. Stilhed er nutidens luksusvare. Ro er blevet det moderne menneskes nye ironman. Vi er konstant optaget af ting udenfor os selv. På de sociale medier, på vores mobiler, devices mv og prioriterer ikke tiden til ro. Mange ser i dag tv, er på pcèren og mobilen samtidig. Desværre viser WHO`s rapport at de største sundhedstrusler i 2020 har stress og depression øverst på listen.
Vi står i dag overfor et kæmpe sundhedsproblem. Der er aldrig været så mange mennesker der har stress, depressioner, sover dårligt, er overvægtige, er enlige, skifter arbejde, bliver skilt og det bliver desværre ikke bedre.


Omdrejningspunktet i vores retreats vil være at bruge naturen.

Vi kan tilbyde at skræddersy retreats eller workshops fra få timer til en hel dag. Vi vil kunne tilbyde dig specialister indenfor yoga og meditation samt psykologer, personlige trænere og læger.
Vi ved at naturen er en stor inspirationskilde og et godt sted til at heale os. Men vi er desværre ikke gode nok til at bruge naturen, selvom vi har den lige udenfor døren.

 

Vi har de bedste forudsætninger for et godt liv så lad os udnytte dem.


I Nordictreat har vi et ønske om at hjælpe og inspirere folk med at skabe en bedre hverdag med større indre ro og glæde. Holde daglige pauser fra ”støjen” og nyde livet mere. Dvs. at det ikke er et spørgsmål om kun at holde weekend og 5-6 ugers ferie om året, for at få ro og slappe af, men at blive bedre til at sanse livet og få en hverdag med større indre ro og glæde.
Vi vil give dig værktøjer til et bedre liv med større indsigt. Vi vil bruge naturen, fysiske øvelser og stille de vigtige spørgsmål. Vi vil hjælpe dig til at blive bedre til at leve din drøm.
Nordictreat er et sted i Nordsjælland og et team af dygtige folk der kan inspirere, motivere og lære dig at blive bedre til at leve livet. Vi vil bruge naturen som legeplads og laver en række forskellige øvelser. Alle kan være med.

Grupper og arrangementer efter aftale. Vi kan skræddersy et arrangement efter dine behov og ønsker