Gå til indhold
©  Foto:

Ninas Naturcafé

Ninas Naturcafe er en dejlig skovcafé som ligger i udkanten af Store Dyrehave syd for Hillerød. Besøg den som udgangspunkt for at opleve Parforcejagtlandskabet i Store Dyrehave, som er UNESCO Verdensarv. Nina serverer de lækreste hjemmebagte kager og kaffe, lette frokostanretninger, sandwich m.m. og du kan købe lækkerier med hjem fra den hyggelig butik med hjemmelavede produkter.

Midt i naturen

Ninas Naturcafé er en herlig grøn oase, hvorfra du kan foretage ekspeditioner ud til naturoplevelser med venner og familie.

Du kan f.eks. begynde eller afslutte dit besøg i Parforcejagtlandskabet i Store Dyrehave her, med en god kop kaffe eller te, eller en frokostanretning.

Cafeen ligger i den sydlige udkant af Store Dyrehave, og herfra kan du vandre eller cykle lige ind i centrum af det geometriske vejnet, der udgør det menneskeskabte Parforcejagtlandskab, som er på UNESCO’s verdensarvsliste.

Hvornår har cafeen åbent?

Ninas Naturcafé er åben fra ca. maj til oktober, og igen i julemåneden.

Se dette års åbningstider

Dejlig mad og drikke

I caféen kan du nyde en god frokost eller kaffe/te og kager. Er du meget lækkersulten, kan du vælge den store kagebuffet: boller, smør, marmelade, spegepølse, lagkager, 5 slags kager, vafler, kaffe, te, og hyldeblomstdrik – så skulle bunden vist være lagt til en god travetur i skoven.

Alt tilberedes fra bunden af økologiske råvarer, enten produkter af egen avl eller fra mindre producenter, som caféen kender og kan stå inde fra.

Book et bord

Cafeen har ikke så mange borde indendørs, så hvis du vil være sikker på at få en plads, er bordbestilling en god ide. Hvis vejret er godt, er der masser af borde udendørs, de kan ikke bestilles på forhånd. Selvom du har booket bord indenfor, er du altid velkommen til at rykke udenfor hvis vejret er til det.

Bestil bord hos Ninas Naturcafé

Butik med skønne ting

I cafeen er der en ganske lille butik, med udvalgte varer både til ganen og for øjet. Nina fremstiller selv 7 forskellige slags hjemmerørt sennep, f.eks. med whisky, farin og chili, og spændende krydderisalt blandinger, f.eks. Mariager Sydesalt tilsat chili, paprika, koriander og tørret mango. Du finder også marmelade, chokolade, lakrids, kaffe og øl på hylderne, og gaveartikler som polske håndmalede tekrus, tekstiler m.m.

Sommeraktiviteter

Sommeren igennem er der en masse aktiviteter og arrangementer på programmet i Ninas Naturcafe.

Se programmet for aktiviteter i Ninas Naturcafé 

Share your wonders: