Gå til indhold
©  Foto:

Motionsløbet Esrum Sø Rundt - Stort traditionsrigt motionsløb

Velkommen til 50 året for Esrum Sø Rundt søndag den 28. august 2022. Du vælger selv hvor langt du vil løbe. 

Esrum Sø Rundt er den klassiske udfordring for alle motionister, der gerne vil prøve kræfter med løb i kuperet terræn og i smukke, åbne landskaber. I 2022 kan løbet Esrum Sø Rundt fejre 50 års jubilæum.

Om du er frisk fra sofaen, træner flere gange om ugen eller holder dig i form med løb til arbejde, så har Esrum Sø Rundt en rute for dig.

Esrum Sø Rundt, søndag d. 28 august 2022, byder på følgende udfordringer:

Esrum Sø Rundt har start-/målområde og stævneplads ved Fredensborg Slot, Slotsgade, Fredensborg. Tag hele familien med og oplev de smukke omgivelser omkring Fredensborg Slot. Der er mulighed for shopping i gågaden, hvor de handlende ekstraordinært holder åbent.

Esrum Sø Rundt har været afholdt hvert år siden 1972 og er et af Danmarks smukkeste og mest udfordrende motionsløb. Fredensborg Slot er regentparrets residens i forårs- og efterårsmånederne, og det vidtforgrenede slotsanlæg danner unikke rammer for Esrum Sø Rundt.

Hvis du deltager i 27 km Kongeetapen, får du et diplom og en stor, flot medalje – deltager du på andre ruter får du en flot løbsmedalje. Esrum Sø Rundt handler om motion, velvære og sammenhold, og vi har plads til både nybegyndere og rutinerede løbere. Startgebyret inkluderer diplom og medalje til alle og kontantpræmier og gavekort til alle podieplaceringer. Butikkerne i Fredensborg holder åbent under løbet.

For mere info og tilmelding: www.esrumsørundt.dk