Gå til indhold
©  Foto:

Madkollektivet Naboskaber

Lige ved Fredensborg Slot ligger et alternativt spisested, som låner det bedste fra et folkekøkken, en restaurant og et moderne forsamlingshus. Her kan du spise med de lokale og andre som er på besøg i byen ved langborde og komme hinanden ved.

Oplev en uformel stemning

Stemningen er uformel og maden er tilberedt med stor faglighed og kærlighed til de bedste økologiske råvarer, når Madkollektivet slår dørene op for deres fællesspisninger og langbordsbistroer.

Om du er til champagnemiddag, jazzaftener eller julebagedage, har Madkollektivet altid et eller andet sjovt arrangement på tapetet – og der er noget for alle aldre. 6 gange om året kan du opleve familie koncerter under navnet ’Børnejazz’, hvor professionelle musikere kommer og sætter fut i dansefødderne på børn og vokse. Se alle arrangementerne hos Madkollektivet.

Hvis du ikke kan få for den uformelle stemning og de smukke lokaler, kan du booke Madkollektivet til et privat arrangement, så som bryllupper, fødselsdage eller konfirmationer. Her er der rig mulighed for lækker mad, dans, åben bar og reception i deres solrige gårdhave. Læs mere og se mulighederne for din næste fest

Share your wonders: