Gå til indhold
©  Foto:

Mårumgård

Besøg den hyggelige Bed and Breakfast Mårumgård. Her er der plads til ren afslapning, kombineret med seværdige oplevelser i nærheden.

Mårumgård B&B

Vintage indrettede værelser med udeareal i blomstereng. Har du hang til oplevelser, natur, afslapning og en personlig værtinde, der tager imod dig, kan Mårumgård være det rigtige sted.

Familiedrevet B&B

Mårumgård, der er et lille familedrevet Bed and Breakfast, er et godt valg hvis du har brug for en afslappet ferie i hyggelige omgivelser, men samtidig gerne vil opleve noget. Masser af vandreture venter i skovene omkring dem og en shoppetur i Gilleleje eller bare en cykeltur til deres lokale destilleri er bare nogle af de ting der er nemme at komme til fra dem.

Midt i Nordsjælland

Mårumgård ligger ved landsbyen Mårum midt i Nordsjælland omgivet af Nationalpark “Kongernes Nordsjælland”. Skove, strande og masser af spændende udflugtsmål ligger omkring, og toget til Hillerød eller Tisvildeleje, er kun en gåtur ned ad vejen.

Vild med vilje

Hos Mårumgård byder de også på noget helt andet. I 2020 stoppede de med at gøre noget ved deres marker. Det vil sige ikke helt, da de har fået lavet faunastriber til stor glæde for både dem selv, insekter, fugle og så deres gæster. Det er muligt at slå sig ned med sin mad eller en kop kaffe i marken mellem blomster, tidsler og korn, for bare at høre lyden af naturen, blot 20 meter fra hoveddøren.

Det praktiske

Mårumgård B&B er åben hele året og oplevelsen er selvfølgelig forskellig alt efter hvilken årstid du vælger at komme på. Toiletter og bad er på gangen, køkkenet med spiseplads er udstyret til at lave din egen mad og i fællesstuen er der tv og spiseplads. Sengelinned og håndklæder er med i prisen. Morgenmad kan tilkøbes. Værelser kan bookes på hjemmesiden. 

Share your wonders: