Gå til indhold
©  Foto:

Kunstrunden Nordsjælland - Efterår 2022

Nordsjællandske kunstnere afholder KUNSTRUNDEN 2022 Efterår. Tag på tur rundt i det nordsjællandske landskab, på cykel eller i bil, og besøg nogle af de kunstnere og kunsthåndværkere, der deltager i Kunstrunden Nordsjællands efterårskunstrunde i weekenden 3-4. september 2022.

Det er ikke kun kunstværkerne, der er spændende at opleve; kunstnere arbejder, bor og tænker ofte forskelligt fra de fleste.

Der er måske andre værdier og normsæt og det er netop det, der lokker og inspirerer mange til at komme helt tæt på den mere intime og sanselige verden hjemme hos kunstneren selv.

Nogle kunstnere præsenterer deres værker som en galleriudstilling, andre lader gæsterne få et indblik i deres hverdag med maling på gulvet og igangværende arbejder. Der er lagt op til vidt forskellige oplevelser rundt i Nordsjælland.

Fællesudstilling på Marienlyst Slot

Kunstrundens Fællesudstilling er stedet, hvor du kan orientere dig og få overblik over de deltagende kunstnere. Fællesudstillingen afholdes efterår 2022 på Marienlyst Slot, Helsingør. Udstillingen afspejler forskelligheden hos deltagerne, du kan bl.a. se keramik og smykkekunst, tekstilkunst, skulptur, olie- og akrylmaleri, akvarel, tegning, blandform og installationskunst. Udstillingen giver således mulighed for at finde inspiration til at planlægge din egen kunstrunde.

FAKTA

Kunstrunden Nordsjælland – efterår 2022
Hvornår: 3-4. september 2022
Åbningstid: Alle dage kl. 11 – 17 eller efter aftale. 

Kunstrundens fællesudstilling
Hvor: Marienlyst Slot, Helsingør.
Hvornår: 227. august - 11. september 2022
Åbningstid: Alle dage kl. 11-17.00
Entré: Gratis