©  Foto:

Kildegaard | Pensionat i Tisvildeleje

Pension Kildegaard er et badepensionat. Her kan familier og enlige, gamle og unge have en stille ferie midt i den ellers så sprudlende badeby Tisvildeleje.

På Kildegaard er der lige netop plads til den fordybelse som du længes efter. Slå dig ned i den gamle have, hvor der er fyldt med lækroge, liggestole og frugttræer.

Om aftenen er der fællesspisning og vi hygger og snakker. PÅ Kildegaard får du ferie med den helt rigtige pensionat stemning.  

På Pension Kildegaard er der en hund, to katte, en hane og en flok høns. Man er velkommen til at medbringe små hunde. Dette skal dog aftales ved booking af ophold. 

Værelserne

Ikke to værelser er ens på Pension Kildegaard. Alle værelser har håndvask men der findes fælles bad og toilet på gangen. Der forefindes også en badekåbe på hvert værelse man kan bruge. Der er 21 dobbeltværelser, 1 enkeltværelse. Alle værelser er små men hyggelige. 

Pensionat køkken

I skolesommerferien fra sidst i juni til midt i august er køkkenet åbent. Det er for de boede gæster. Man kan spise morgenmad og aftensmad på pensionatet.