©  Foto:

Karl-e Café

Karl-E er et lille lokalt kulturhus i Frederiksværk som også byder også på en dejlig café. Caféen er hjertet i Karl-E.

Den daglige puls, hvor der altid er frisk kaffe på kanden, noget godt at spise, lidt sødt til ganen og et hyggeligt hjørne at slå sig ned i.

Slå dig ned, spil et brætspil med en ven, læs en bog eller avis i ro og frem eller fordyb dig i de forskellige brochurer og flyers i Kulturinformationen. Det er også i caféen, der med jævne mellemrum vil være folkekøkken eller andre former for spiseaftener. 

Et helt uformelt sted

Caféen er ligesom resten af huset et uformelt og hyggeligt sted. Du vil opleve at en stor del af interiøret enten er foræret til stedet eller udlånt. Derfor kan du se at nogle af tingene måske er til salg. Derfor hvis du forelsker sig i en lysestage, et billede eller en stol, har du måske mulighed for at købe det med hjem. 

Caféen & menuen

I caféen er det altid muligt at købe friske sandwich af forskellig slags, små lune retter, supper og salater. Når der afholdes "Mad & Musik" arrangementer vil der ofte være brunch på menuen og der er øl fra Halsnæs Bryghus i hanen eller vin til din mad, og der kan købes kaffe, te, varm kakao, sodavand og lækkert hjemmebag.