©  Foto:

Kajak, SUP og kano på Esrum Sø | SNE OG VAND

Naturoplevelser og fysisk aktivitet går hånd i hånd, når du oplever Esrum Sø fra vandsiden i en kano, kajak eller på et SUP-board. Med udgangspunkt i et hyggeligt lille bådhus i Sørup, tilbyder Sne & Vand udlejning, kurser og arrangementer for grupper.

Vil du på kanotur med hele familien?

Ud på SUP-boards eller en tur i kajak med veninderne eller vennerne? Så kan Sne & Vand hjælpe dig. Kanoerne kan både bookes til kortere dagsture og til overnatningsture. Langs søbredden finder du picnic-pladser, hvor frokosten kan indtages i de smukkeste omgivelser. Vil du på overnatningstur, er der både shelters og lejrpladser på Gribskov-siden af søen. Der er åbent for udlejning medio maj og lukker igen i slutningen af september. Læs mere og book på www.sneogvand.dk

Kurser

Drømmer du om at lære at ro kajak? Eller at beherske et SUP-board, så du kan helt roligt kan glide afsted op opleve søen og søbredden, mens du samtidig mærker, at du bruger kroppen på en god måde? Kom godt fra start og lær de rigtige teknikker. Sne & Vand tilbyder både korte introkurser og længere begynderkurser. Vores instruktører er uddannede inden for IPP-standarden og er certificeret af Dansk Kano- og Kajakforbund. Vi arrangerer kurser fra begyndelsen af maj til slutningen af september.

Events for firmaer, familiegrupper, skoleklasser mv.

Sne & Vand tilbyder også guidede ture på søen og skræddersyede arrangementer med instruktion og sjove aktiviteter for større grupper. Uanset om du skal ud at have det sjovt med kollegaerne, gerne vil have en aktiv fødselsdag med hele den pukkelryggede eller om du står for at arrangere en udflugt for en skoleklasse med forældre, så kan vi hjælpe dig. Ring på 2033 0033 for en snak om mulighederne.

Sådan finder du Sne & Vand

Vores bådhus ligger på Skipperalle i Sørup, lige ved siden af Restaurant Skipperhuset og Bådfarten, lidt nord for ishuset. Der er indkørsel i svinget, hvor Sørupvej og Slotsvænget mødes. Kommer du med offentlig transport, kan du gå fra Fredensborg Station på ca. 20 minutter.