Gå til indhold
©  Foto:

Kagerup Most

Smagen af sol, sommer og sødme er smagen af most og saft fra Kagerup Most. Gå ikke glip af Kagerup Most bæredygtige produkter.

Hvad laver Kagerup Most?

Kagerup Most er en lille lokal virksomhed bestående af 2 personer. Overmosteren er faglært kok og har arbejdet som dette de sidste 25 år. Der har han beskæftiget sig med at lave de mest smags fulde produkter. Udover dette har han en uddannelse som Fødevareteknolog som har givet ham en masse teoretisk viden, både indenfor fødevaresikkerhed, men også indenfor produktudvikling, processer og kvalitet.

Lokale råvarer

Det gør at Kagerup Most altid smager fantastisk og er lavet under de største fødevaresikkerheds-mæssige forhold. Kagerup Most går kun efter de bedste råvarer og de skal være lokale – hvis det er muligt. De vil være en aktiv spiller i det Nordsjællandske fødevareunivers, der fremmer lokale produkter.

Praktisk information

 

Share your wonders: