Gå til indhold
©  Foto:

Julestue på Højgaard i Fredensborg

Kom i julestemning på Højgaard i Fredensborg i smukke landlige omgivelser

5 weekender med julestue med aktiviteter og besøg af leverandører og selvfølgelig masser af julepynt, blomster og dekorationer, adventskranse, værtindegaver og søde lækkerier.

Her finder du et sandt mekka af flot julepynt, fine juledekorationer, adventskranse og alle de blomster, der hører sig julen til - alt sammen fremstillet og dekoreret af madebybettina med et feminint touch og med masser af naturmaterialer.

Åbningstider

Der er åbent i 5 weekender fra den 12. november til og med den 11. december fra kl. 11-16.00

Gæster i julestuen

Hver weekend gæstes Højgaard af forskellige leverandører, som medbringer alt fra delikatesser til juleklip, crepepapir blomster, lækkert lædertøj og pels, bøger og flotte kageopsatse samt unikke smykker - vi kan garantere for, at der er noget for enhver smag. Derudover vil der i udvalgte weekender være forskellige demonstrationer af bl.a. juleflødeboller, buketter og gaveindpakning. 

Julekoncert

Den store julefinale er en intimkoncert med Marie Carmen Koppel og hendes bror Benjamin Koppel på saxofon, som finder sted onsdag den 14. december, hvor man kan nyde finger food og julevin i pausen. | Køb billetter

Julecafe

Den hyggelige café er også åben, hvor der serveres hjemmelavede julekanelsnurre, skønne boller og kage samt et udvalg af varme drikke.

Share your wonders: