©  Foto:

Julestue på Højgaard i Fredensborg

Kom i julestemning med madebybettina på Højgaard i Fredensborg i landlige omgivelser

Her finder man et sandt mekka af flot julepynt, fine juledekorationer, adventskranse og alle de blomster, der hører sig julen til - alt sammen fremstillet og dekoreret af madebybettina med et feminint touch og med masser af naturmaterialer. Der tilbydes ligeledes et stort udvalg af dekorationsmaterialer, så man selv kan udfolde sine kreative evner i forbindelse med julen.

Åbningstider og tilmeding

Åbent i 5 weekender fra den 11. og 12. november til og med den 9. og 10. december fra kl. 11-16.

I åbningsweekenden, den 11. og 12. november, kan man nyde skønne smagsprøver fra bl.a. Butik Square samt dejlige julejazztoner. Denne weekend kræver tilmelding - dog ganske gratis - på madebybettinas hjemmeside!

Mange forskellige boder

Hver weekend gæstes Højgaard af forskellige leverandører, som medbringer alt fra delikatesser til lækkert lædertøj og pels, moderne boligtilbehør og flotte kageopsatse samt unik skincare - man kan garantere for, at der er noget for enhver smag.

Der er også åbent i den hyggelige café, hvor der serveres hjemmelavede julekardemommesnurrer, skønne boller og kage samt et udvalg af varme drikke.

Julefinale

Den store julefinale er en intim jazzkoncert med Benjamin Koppel og Patrick Dorgan, som finder sted tirsdag den 12. december, hvor man kan nyde finger food og julevin i pausen. | Køb billet til arrangementet

Læs meget mere og se det spændende juleprogram på www.madebybettina.dk