Gå til indhold
©  Foto:

Julestue på Hillerød Bymuseum

Julestue på Hillerød Bymuseum er altid en varm og dejlig familieoplevelse. Her kan alle være med, og hele huset gløder af julehygge og nostalgisk, gammeldags jul i weekenden d. 3-18. december 2022.

Få julestemningen helt ind under huden hos Museum Nordsjælland

Se de gamle fysikinstrumenter fra årets julekalender ‘Julehjertets Hemmelighed’ på DR. Hillerød Bymuseum holder åbent i julemåneden – der er pyntet op til jul og der er hyggelige juleaktiviteter for store og små.

Nogle af de flotte gamle fysikinstrumenter er udlånt til årets julekalender. Se instrumenterne og få et indblik i elektricitetens opfindelse.

Gå på opdagelse i Tidens Gade og opleve hvordan det var at være barn for 100 år siden. Prøv at julehandle i købmandsbutikken – sælg varer og drej håndtaget på det gamle smukke kasseapparat, vej kaffen af og se og rør alle varerne fra oldefars tid.

Besøg Have-Grethes asyl – her kan børnene svinge kobbergryderne på støbejernskomfuret, prøve vaskebræt eller køre en tur med kludedukken. I udstillingen om Nordsten Maskinfabrik har vi en masse Tekno, så du også kan prøve at bygge maskiner! Skolestuen byder på kridt, tavler og rigtige skolebænke.

Museets café er åben.

Praktisk information

  • Weekend åbent i julemåneden: Den 3.-4. december, 10.-11. december, 17.-18. december, kl. 11-16.

 

Share your wonders: