Gå til indhold
©  Foto:

Julemarked på Borsholmgård - Julestemning og nisseballade på den gamle gård

Velkommen til det hyggelige julemarked på Borholmgård. På Borsholmgård er der fokus på nærvær og kvalitet. 

Juletræsjagt og fænomenal kaffe

Hos Borsholmgård, er der rig mulighed for at nyde en varm kop kaffe/the/kakao fra den charmerende kaffevogn, Drive By Coffee. Dette kan du med fordel gøre, mens du vælger årets juletræ. Du kan enten tage arbejdshandskerne på og selv fælde træet eller blot vælge et Ulf og Ulla allerede har fældet.

Se priser på juletræer hos Borsholmgård

Julemagi og nissefis i børnehøjde

Et besøg på Borsholmgård er særdeles børnevenligt. Julemagien forstærkes med de nysgerrige får og dådyr i plantagen. Gårdens nisser har desuden gemt sig, så hvis du finder nissen i et juletræ, kvitterer gården med en lille præmie.

Forkæl den næste vært/værtinde med kvalitetsjulegaver

Hertil har du rig mulighed for at forkæle den næste vært/værtinde med en gave. Borsholmgård har lidt af det hele til den bevidste køber, i form af håndlavet julepynt, til-&-fra-kort, rensdyr, lækker alkoholfri gløgg, som der uddeles smagsprøver på, og sidst men ikke mindst byder Nordsjællands Vildt, på kødprodukter af vildt, alkoholfri, svensk gløgg, som der uddeles rigelige med smagsprøver af. 

Hvis vejret tillader det, bliver bålet tændt. Det giver en dejlig, julet stemning og byder hyggen hjertelig velkommen, mens julemusikken spiller. 

Share your wonders: