Jul i Nordsjælland

Jul i Nordsjælland

Foto: Heino Eisner

Julen i Nordsjælland er noget særligt. Den ene dag kan du holde kongelig jul på slottet med pomp og pragt, den næste gå på opdagelse i et intimt og anderledes julemarked i fiskerskure på havnen.

Historien og naturen er altid nærværende. Når klostret holder julemarked, er det med specialiteter fra andre europæiske klostre og egen specialbryg. Børnefamilier bliver inspireret til at finde julepynten i naturen – det sørger Skovskolens julemarked for. Kvalitet og autenticitet er nøgleord, når det kommer til oplevelser i Nordsjælland – også i den dejlige juletid.

Gå på opdagelse og kom i julestemning

Skovskolens Julemarked

Tag hele familien med når Skovskolen sørger for at alle mand kommer i julestemning! Mulighederne er mange når Skovskolens studerende inviterer til jul...

Julemarked på Torvet i Hillerød 2019

Grantræer og julepyntede salgsboder og hytter breder sig ud over Hillerøds skrånende torv, mens duften af nybagte pandekager og æbleskiver bølger genn...

Julebutikken i Gurre

Julebutikken i Gurre er lig med ægte julestemning hele familien. Det traditionsrige julemarked drysser i år for 46. gang julestemning ned over gæstern...

Oplev julen i de Nordsjællandske byer

Nordsjælland oser af hygge og juleforberedelser. Besøg et af de mange julemarkeder, hør en skøn julekoncert og oplev mange af de hyggelige juletraditioner, der venter på dig i byerne i Nordsjælland.

Julen i Helsingør

Jul i den gamle søfartsby begynder med Julemandens ankomst med skib, og så går det løs med Kronborgs flotte julemarked, julekoncerter, markeder, optog og meget mere.

Julen i Halsnæs

Det fine gamle gods Grønnessegård er fornem ramme om et eksklusivt julemarked 1. weekend i advent, og så er julen skudt i gang i Halsnæs.

Julen i Gribskov

Kom tøffende og dampende med Nordsjællands Juleveterantog gennem vinterlandskabet med hele familien, besøg Esrum Klosters julemarked under historiske hvælvinger.

Julen i Hillerød

Slotsbyen Hillerød tager imod med åbne arme og varme julehjerter. Det er for alvor Jul På Slottet..find nisserne rundt omkring i byen og meget mere...

Julen i Fredensborg

Juletog, julemand og juleboder med alskens lækkerier åbner julen i Fredensborg for store og små. Og så går det løs med juleunderholdning: Teater for børn og voksne.

Julen i Danmark

Hyggelige juleevents i København og resten af Danmark...læs mere her...

Julens begivenheder

Følg med i alt hvad der byder sig af små og store begivenheder i Nordsjælland.

Julens koncerter

Fra de klassiske til de lidt mere rockede julekoncerter: Nordsjælland byder på det hele.

Hent inspiration til den søde tand....