skip_to_main_content
VisitNordsjælland

Jul på Torvet i Hillerød 2021

Grantræer og julepyntede salgsboder og hytter breder sig ud over torvet i Hillerød, mens duften af nybagte pandekager og æbleskiver frister.

Julemarked på det hyggelige Hillerød torv

Igen i år bliver der jul på Hillerøds hyggelige torv, hvor det illuminerede Frederiksborg Slot spejler sig i Slotsøen og danner en betagende baggrund.

Den gamle julemølle skaber den hyggelige stemning ud for politistationen hvorfra byens nissekorps med levende nisser mødes hver dag for at opføre Den Levende Julekalender. Julemandens gamle kane står klar til årets julebilleder på nedre torv sammen med de øvrige aktiviteter. I år vil der på Torvet blive opstillet en skøjtebane i forbindelse med julemarkedet.

Mød selveste Julemanden

Mød Julemanden i én af julehytterne. Han glæder sig meget til at hilse på alle børn fra den 26. npvember kl. 17-19 og de efterfølgende lørdag-søndage kl. 12-14 indtil juleaften.

Julegaver og delikatesser til julebordet

Der bliver julehytter med alverdens gode gaveideer, bl.a. spil og legetøj til børn og børnebørn, kunsthåndværk og brugskunst til veninden, skønheds- og velværeprodukter – til dig selv? Find julepynt, juledekorationer og pyntegran, hvis krydrede duft blander sig med den liflige duft af nybagte æbleskiver og pandekager i salgsboderne. Køb også gode sager med hjem til julebordet og julens mange sammenkomster – f.eks. gode oste og delikatesser.

Åbningstider

Jul på torvet åbner den 26. november og er åbent fredage, lørdage og søndage indtil den 23. december.

Hvad sker der i hvilken weekend?

Følg med på Facebook og på www.hillerodtorv.dk og hold dig opdateret.