Gå til indhold
©  Foto:

Jul på Rabarbergaarden

Besøg jul på Rababergården, hvor julen allerede er igang på gården. Bæredygtigheden er i top, hvor naturlige råvarer fra gårdbutiken kan være en oplagt julegave. 

Rabarbergaarden slår dørene op til et hus fuld af jul & sul den 17. November - 31. December 2022. Her vil restauranten, butikken og markedspladsen bugne af lækkerier til bordet, samt gaver til under træet og sager til at nyde mens du er her

Til enhver jul på Rabarbergaarden er der selvfølgelig dejlig mad inde og ude, men også et fokus på den bæredygtige jul, heriblandt lokale juletræer, julekranse, juleridetur, julegaver, ting til julebordet, papirklip, lysstøbning og meget mere.

Julegave værksted

I drivhuset vil der være julegave værksted for børnene med støbning af julelys, drejning af birkelysestager, uldengle, trilning af fugle kugler & frøbomber.

Restauranten sereverer en dejlig frokost menu med et stærkt tvist af jul. Husk at bestille bord hvis du gerne vil spise i restauranten. Udenfor serveres der langtidsgrillet Rabarbergaards gris, med brioche bolle & Thomas' sprøde rødkål. Der vil være en station med drikke til at lune sig på.

Julebag og delikatesser i butikken

I butikken vil der være masser af julebag, luciaboller, kanel-kardemomme-marcipansnurre og brød og søde sager. Men også syltevarer, rilletter fra egne grise, pestoer og Thomas øko-rødkål til dit julebord. 

Køb juletræ

Søren fra Tirsvæld, der ligger lige ved foden af Tibirke Kirke og ned til Oldtidsvejen, dyrker de smukkeste rødgraner, og du kan naturligvis købe det med hjem. 

Åbningstider

Den 17. November - 31. December 2022, og så er der store afhentningsdag for lokale økologiske juleænder d. 23. december.

Også åbent mellem jul og nytår

Rabarbergaarden har også åben mellem jul og nytår, d. 28. - 30. dec. med dejlig frokost ved pejsens varme.

Share your wonders: