VisitNordsjælland
Julemarked på Esrum kloster

Jul i Nordsjælland

Nordsjælland oser af hygge og juleforberedelser. Oplev julens aktiviteter, tag på julemarked, hør en skøn julekoncert og oplev mange af de hyggelige juletraditioner, der venter på dig i Nordsjælland.

Tag til juledage i historiske omgivelser på Esrum Kloster og find lækre delikatesser til julekurven eller julegaver i de mange specialbutikker rundt om i Nordsjælland. I julebutikken i Gurre oser der som altid af julehygge og på havnen i Hundested kan du gå på opdagelse og indsnuse julehyggen blandt kunst og kultur. I Nordsjælland er det let at finde julestemningen med julemarkeder, julekoncerter og masser af aktiviteter for hele familien. 

Der kan i år være ændringer på de forskellige arrangementer, som kan være aflyst, så vi anbefaler man orienterer sig hos aktøren forinden.

Gå på opdagelse og kom i julestemning

Din guide til de bedste juleoplevelser i Nordsjælland

Nordsjælland oser af hygge og juleforberedelser. Tag på julemarked, og gå rundt mellem de mange boder og indsnus jule eller tag familien med ud i marken og fæld dit eget juletræ. Hør en skøn julekoncert og oplev mange af de hyggelige juletraditioner, der venter på dig i Nordsjælland.

Fæld dit eget juletræ