Gå til indhold
©  Foto:

Jazz i Rosenhaven | 10 jazzkoncerter i Rosenhaven med Frederiksborg Slot som kulisse

Oplev 10 skønne gratis udendørs jazzkoncerter i Rosenhaven med Frederiksborg Slot som nærmeste nabo.  

I Rosenhaven bag restaurant Rib House i Hillerød kan du 10 lørdage henover sommeren, opleve en unik kombination af dejlig jazzmusik og en af Danmarks smukkeste udsigter til Frederiksborg Slot.

Fra den 17. juni til den 19. august 2023 er du inviteret til at tilbringe dine lørdage mellem kl. 11 og 14 med at nyde denne fantastiske oplevelse.

Slå dig ned, lyt til den vidunderlige jazzmusik, forkæl dig selv med en forfriskende øl eller en let frokost, og tag indtrykket af den betagende udsigt til dig. Det er en perfekt måde at tilbringe en sommerlørdag på. 

Danske og udenlandske bands

Både danske og internationale musikere vil underholde lørdag efter lørdag. Se hele programmet på hjemmesiden. Koncerterne er gratis, og der kan ikke bestilles bord - så mød op i god tid.

Programmet for 2023 ser således ud:

Street Parade indleder og afslutter de udendørs koncerter

De udendørs koncerter begynder den 17. juni med en festlig street parade gennem byen, og som afslutning på sommerens jazzkoncerter, vil der igen være en street parade den 19. august.

"Jazz i Rosenhaven" er et bymidteprojekt, som Hillerød Kommune og videncentret C4 har igangsat med det formål at styrke Hillerød som handelsby.

Navnet "Jazz i Rosenhaven" stammer fra det faktum, at der spilles traditionel jazzmusik i Rosenhaven, en gammel perle og mødested i Hillerød, som mange fra Hillerød husker fra deres ungdom. Her sad man i hyggelige båse omgivet af hække og nød is og sodavand.

Haven forfaldt mod slutningen af det forrige århundrede, og rosenbuskene forsvandt. Men ejerne af restaurant Rib House, beliggende på Slotsgade 52 i Hillerød, har nu genskabt haven til sin tidligere storhed.

Rosenhaven ligger lige bag restauranten og giver gæsterne en vidunderlig udsigt over Slotssøen, Frederiksborg Slot, Jægerbakken og den smukke Barokhave. En anløbsbro for den lille færge "Frederiksborg" ligger lige uden for Rosenhaven og bringer folk fra Barokhaven og byens smukke torv.

Du finder Rosenhaven for enden af Slotsgade, helt nede ved slottet. Der er parkering i Slangerupgade eller på 'Posen' i Slotsgade. Fra Hillerød Station er der ca. 1 km til fods, eller du kan tage bus 301 og 302, som kører hvert 10. minut. Stå af ved Slangerupgade ved slottet.

Share your wonders: