Gå til indhold
©  Foto:

ISEN i Gilleleje

Besøg ISEN i Gilleleje og nyd duften af friskbagte vafler kombineret med den uimodståelige smag fra Hansens Is. Smag den gode kvalitet af is kombineret med den sprøde vaffel og duften af sommer. Så bliver det ikke bedre! Læs mere for åbningstider og andre informationer. ISEN ishus emmer af kvalitet og god service.

 

 

Hos ISEN er der kræset om vaflen

Hos ISEN i Gilleleje bager de deres egne vafler. Vaflerne bages på et gammeldags smedejern, og det betyder, at hver enkelte vaffel er lavet fra bunden i hånden. Og som noget ekstra lækkert har de hjemmelavet guf!

Service med ægte is-traditioner

Hos ISEN har de mere end 25 års erfaring med den gode is og folk kommer langvejs fra for at spise isen netop her!

Hansens Is som vi alle kender

Hos ISEN er det den dejlige og populære Hansens Is der kommer i din vaffel. ISEN har et bredt udvalg af forskellige smage og varianter der består af flødeis, sorbet-is, iscreme og ispinde. 

Gilleleje byder på en masse oplevelser

  • Besøg Gilleleje havn som er sjællands største erhvervs havn. Oplev autenciteten og mærk stemningen.
  • På stejlepladsen ved Gilleleje Havn finder i en sjov naturlegeplads med masser af sjov for børn. Legepladsen udsigt over havnen som I stadig kan se de mange kuttere og lystbåde sejle ind og ud af havnen.
  • Slentre videre hen og besøg Kulturhavnen i Gilleleje som har det hele. Der findes Klassisk og moderne musik, mad, foredrag, debatter, kunstudstillinger, film og bøger.

Praktisk information

Tag familien med på en roadtrip og besøg flere ishuse i Nordsjælland

Share your wonders: