skip_to_main_content

Hold din julefrokost i Hillerød Madmarked

Julefrokost hvor menuen er streetfood fra hele verden. Sæt tænderne i en ret fra Balkan, Pizza eller en omgang butter chicken, til tonerne af DJ's eller live-musik. 

Julefrokost med mad fra hele verden

Det er julefrokostsæson og vi skal ses med familier og venner til private julefrokoster, derudover skal vi selvfølgelig til julefrokost på arbejdspladsen. I år kan du både holde julefrokost for familie og venner, og firmajulefrokosten, hos Hillerød Madmarked.

Priser fra 399,- incl. mad og 2 timers fri bar. 

Om du ønsker at deltage i et arrangement med andre, eller booke jeres egen julefrokost, så kontakt Hillerød Madmarked og hør mere om mulighederne.

Retter fra hele verden

Hillerød Madmarked er et mekka for den lækresultne og med 1.400 kvadratmeter og retter fra hele verden er der muligheder for selv den mest kræsne.  
 
Madmarked konceptet består af 7 vidt forskellige madboder hvor man kan købe alt fra dansk klassisk smørrebrød, engelske sprøde fish ’n chips, saftige amerikanske burgere, krydrede indiske specialiteter, sunde salatbowls og naturligvis søde sager til kaffen.
 

Centralt placeret, tæt på alt 

Hillerød Madmarked er centralt placeret midt imellem torvet og Frederiksborg Slot, og uanset om du skal shoppe eller på slottet er der en god anledning til at komme forbi. 
 
Madmarkedet har plads til 280 siddende gæster indendørs og godt 50 siddepladser udendørs - når vejret tillader det.