Gå til indhold
©  Foto:

Hillerød Madmarked

Hillerød Madmarked er midlertidigt lukket.

Hillerød Madmarked byder dig indenfor til hele 7 forskellige madboder, med mad fra hele verden, samt en bar og kaffebar. 

 

Hillerød Madmarked er stedet, hvor man mødes over lækker mad.

I det 1.400 kvadratmeter store streetfood-marked er der både plads til forretningsfrokosten, en aften ude med vennerne og en skøn familiemiddag i stedets hyggelige børnehjørne.

Mad fra hele verden

I streetfood-markedets hyggelige lokaler kan du vælge mellem syv vidt forskellige madboder med alt fra sprøde engelske fish’n’chips, saftige amerikanske burgere, krydrede indiske specialiteter og delikate franske mad- og dessertpandekager til sunde salatbowls og naturligvis et stort udvalg af kaffe og søde sager i den stilede kaffebar.
 

Centralt placeret, tæt på alt 

Hillerød Madmarked er centralt placeret midt imellem Torvet og Frederiksborg Slot, og uanset om du skal shoppe eller på slottet, er der en god anledning til at komme forbi. Indenfor er der plads til 280 siddende gæster, og når vejret tillader det, er der 50 ekstra siddepladser udendørs.
 
Ud over at servere mad og drikke holder madmarkedet også løbende kulturelle events, koncerter, loppemarkeder og viser landskampe på storskærm.
 
 

Share your wonders: