Gå til indhold
©  Foto:

Haugen Galleri

Det idylliske Lynæs byder på andet end fiskerhuse, havnebad, surfcenter og strand. Her er også kunst i verdensklasse i det lille HAUGEN GALLERI, som maleren og grafikeren Arne Haugen Sørensen har valgt som sit eneste galleri i Danmark.

Bag galleriet står Arne Haugen Sørensens yngste datter, Luise Haugen, der også selv udstiller i galleriet, sammen med søsteren, Caroline Krabbe, og moren, Dorthe Steenbuch Krabbe.

Galleriet er indrettet i et nedlagt bageri næsten helt ude på spidsen af næsset. Her er fred og ro til at fordybe sig i værkerne af de fire kunstnere, der trods familiebåndene er vidt forskellige i udtryk som materialer, og taler til både unge og gamle. Foruden værkerne er der salg af postkort og plakater.

Tæt på fjord og havn

Bussen stopper lige uden for døren, og for enden af vejen ligger fjorden og glimter. En sti i vandkanten forbinder Lynæs Havn og Hundested Havn, hvor der går tog til Hillerød med videre forbindelse til København, Helsingør og Tisvilde – og færge til Rørvig.

Find galleriet på Søndergade 31B, 3390 Hundested eller på www.haugengalleri.com, eller ring +452259 1052 eller send en mail

Share your wonders: