©  Foto:

Hansens Ishus på hovedgaden i Tisvildeleje

Besøg Hansens ishus der tilbyder lækker kvalitets is i forskellige smagsvarianter. Ishuset ligger i hjertet af den dejlige by Tisvildeleje og ikke mere end 10min. gang fra stranden  i Tisvildeleje. Læs mere om åbningstider og få et indblik i hvordan historien om Hansens Is startede i 1922 og i dag er den uimodståelige is vi kender og elsker.

Hansens Is i Tisvildeleje

Besøg Hansens Is som ligger i det hyggelige område midt på hovedgaden i Tisvildeleje. De er kort gå afstand fra stranden og ishuset er omringet at hyggelige butikker og restauranter i Tisvildeleje. Der er et bredt udvalg af lækre kvalitets is som smager himmelsk!

Fra Ko til Is og mere historie

Hansens ismejeri var en af de 1200 isfabrikker og mejerier der fandtes i 1922. Før Hansens is blev til det navn vi kender i dag, gik virksomheden under navnet Frederiksborg Is.

Hos Hansens sætter de en ære i at holde fast i de gamle traditioner om at bringe den frisk malkede mælk direkte til is-mejeriet derfor henter de selv mælk til isen.

Læs mere om Hansens Is historie, deres mange is og produkter. Hør blandt andet om hvordan de på mejeriet Hansens frokost stue kan se malkekøerne.  

Tisvildeleje er populær ferie by og rummer masser historie og spændende oplevelser

Tisvilde er kendt for at rumme flot landskab og smuk natur. I Tisvildeleje finder du noget for en hver smag. 

  • Besøg stranden nede for enden af hovedgaden. Tisvildeleje strand har det blå flag, der er med til at sikre kvaliteten af stranden og opretholde en god standard. Stranden er samtidig stor og børnevenlig.
  • Musik I Lejet afholdes i Tisvildeleje og er sommerens højdepunkt i byen. Festivalen er kendt for sine kendte scene navne, de ultimative smukke omgivelser der skaber en oplevelse i verdensklasse og for at være et brag af en festival. 

Praktisk information

  • Der er masser af mulighed for parkering nær ishuset.

Find flere ishuse, strande og oplevelser