Gå til indhold
©  Foto:

Halsnæs Open Air i Gjethuset

Gjethuset præsenterer, lørdag d. 4. juni 2022, Halsnæs open Air. Dobbeltkoncert i det fri for Gjethuset med Malurt & Magtens Korridorer. 

Sommeren skydes igang med et brag af en udendørs koncert i gårdområdet foran Gjethuset i Frederiksværk.  Det bliver en fest af de helt store når Malurt & Magtens Korridorer gir den gas. 

Rockelskere har nu en enestående chance for at få en af de helt store aftener med to af de bedste garanter for poetisk dansksproget rock: MALURT og Magtens Korridorer.

MALURT etablerede sig i startfirserne som et af de vigtigste bands i sin tid, og er i dag en uomgængelig del af den danske rockhistorie. Gendannelsesturnéen i 2020, som nu er flyttet til 2022 er sidste mulighed for at opleve dette ikoniske band.

Magtens Korridorer brød massivt igennem lydmuren til danskerne i 2005, og har siden manifesteret sig om et hårdtarbejdende rockband, der til stadighed udgiver væsentlige albums, og spiller intense og fandenivoldske koncerter.

Sommeren 2022 er eneste mulighed for at opleve denne unikke dobbeltkoncert, og kun ganske få steder i landet, her i Gjethuset.

Praktisk oplysninger:

  • Dato: Den 4. juni 2022
  • Early bird pris kr. 375 + gebyr (Første 1000 billetter) – Derefter Kr. 450 + gebyr | Køb billetter
  • Koncerten er stående – Det er ikke tilladt at medbringe stole, mad, drikke eller paraplyer.
  • På koncertpladsen vil der være mulighed for at købe drikkevarer mm.
  • Koncerten starter kl. 20.00 – Koncertpladsen foran Gjethuset åbner 18.00.