Gå til indhold
©  Foto:

GRO - Events i naturen

Hold dit næste arrangement i naturen. GRO tilbyder skræddersyede teamudviklings- og niche-arrangementer i naturen. De tilstræber at afholde flest mulige af vores arrangementer i naturen, da naturen åbner vores sanser, er et ufarligt rum og kræver at i samarbejder. 

Med naturen i fokus kan jeres skræddersyet arrangement spænde bredt. Det kan både være for private og det offentlige. Tidligere har arrangementer været teamudvikling med fagligt indhold såsom førstehjælp, julemiddage, jagtmiddag, børne/familie-friluftsliv og hestetrek-ture. En central del af arrangementerne er som regel madlavning over bål, fordi det er en meningsfuld aktivitet, som både stiller krav til samarbejde og er hyggeligt at være sammen om. 

Placering i florafyldt område

GRO holder til på den tidligere kaserne for Søværnet i Auderød, Naturlejren, som ligger i Nationalpark Kongernes Nordsjælland. Naturlejren er på 72 hektar hvor der er masser af plads til at poltre sig på og gå på opdagelse i naturen.  

Ildsjælene bag dit arrangement

Kombinationen af holdet bag GRO, som brænder for friluftslivet, giver dig de perfekte forudsætninger for at få oplevelse for dig og dit team I sent vil glemme. De tre ildsjæle har kompetencer inden for projektledelse, afvikling af store events, jagt, madlavning, vandsport, klatring, pædagogik og gruppedynamikker. 

Få dit hold til at spille sammen igen med et arrangement i naturen.