Gå til indhold
©  Foto:

Gør din sommer unik med morgen yoga på Liseleje Strand

Vi gentager succesen fra de tidligere år med Sommer Yoga på Liseleje Strand og inviterer dig til at opleve det bedste af sommeren tæt på Liseleje.

Udover at Liseleje er en af Nordsjællands smukke danske naturperler, kan du starte hver eneste sommerdag med morgenyoga på stranden og nyde en dyb følelse af velvære.

Alle er velkomne! Du behøver blot at møde op på græsplænen og medbringe vand, din egen yogamåtte, tæppe og eventuelt badetøj.

Fra den 26. juni åbner vi "dørene" til 9. sæson af Sommer Morgen Yoga på Liseleje Strand for alle morgenfriske yogaentusiaster og naturelskere, både lokale og sommerhusgæster. Alle, uanset alder og erfaring, er velkomne til at deltage. Indholdet, tidspunkterne og stedet er de samme som tidligere år, med erfarne yogalærere, der har 20 års erfaring.

Dato og tidspunkt

  • Morgen Yoga er kl. 8.30 – 10.00 hver morgen + weekends hele sommeren 
  • Den 26/6-13/8 -2023 (Uge 26 - Uge 32) kl. 8.30 – 10.00 
  • Priser og køb billetter

Sted

Yogatimen afholdes på Liseleje Strand. Vi mødes til venstre for det blå flag på stranden eller i klitterne, afhængigt af vindforholdene på dagen. Du behøver blot at møde op, gerne med din egen yogamåtte og tæppe. Der vil være ekstra måtter og tæpper til rådighed for dem, der ikke har deres eget udstyr.

Yogalærer

Sanne Bjørn er vores hovedyogalærer. Sanne er uddannet yogalærer og kropsterapeut med specialisering i psykomotorisk terapi og shiatsu-massage. I nogle uger vil der også være andre dygtige og lokale uddannede yogalærere.

Vejrforbehold

Følg Agern Yoga Center på Facebook for at få opdateringer om vejrforhold og lokation ved regnvejr. Vores omgivelser kan ændre sig, og når du praktiserer udendørsyoga, bliver du en del af naturens dynamiske system, der aldrig stopper med at bevæge sig.

Share your wonders: