Gå til indhold
©  Foto:

Frem i Lyset | Udstilling af 55 særlige genstande på Frederiksborg Slot

Oplev en sjov og finurlig udstilling på Det Nationalhistoriske Museum på Frederiksborg Slot! Få et glimt af 55 unikke og overraskende genstande fra forskellige afkroge af museets samling. Fra et ur i form af et fuglebur til Frederik 7.s feltseng - der er noget for alle! Kom og lær alt om deres historie og få et indblik i museets enorme samling

55 særlige og unikke genstande 

I løbet af denne lille særudstilling vil 55 særligt udvalgte og unikke genstande og værker blive præsenteret for besøgende. Disse genstande er blevet udvalgt af konservatorerne fra forskellige afkroge af Det Nationalhistoriske Museums magasiner og udstillingsstuer.

Nogle af de udstillede genstande inkluderer et fuglebur-ur fra 1700-tallet, Frederik 7.s feltseng, et stykke af Tycho Brahes ligklæde og Wilhelm Marstrands ikoniske karikaturtegning af Søren Kierkegaard.

Udstillingen vil også præsentere uddybende fortællinger om hver genstands historie og vil give besøgende et lille indblik i bredden og omfanget af Det Nationalhistoriske Museums store samling.

Praktisk information

Share your wonders: