©  Foto:

Freerslev Kotel besøgsgård & gårdbutik

Freerslev Kotel er besøgsgård for Landbrug og Fødevarer, og både skoler, virksomheder, foreninger og private har mulighed for at komme på besøg, mod forudbestilling.

Freerslev Kotel er både besøgsgård og gårdbutik. I gårdbutikken sælges højkvalitetskød fra fritgående dyr, hvor dyrevelfærd og bæredygtighed er vigtigste parametre. Kødet og slagterpølser er pakket i let håndterlige mindre portioner. I gårdbutikken sælges også æg og hjemmelavet syltetøj.

Besøg for private, virksomheder eller foreninger

Vi modtager bestillinger på besøg fra virksomheder, foreninger, andre interessegrupper og privatpersoner, som ønsker at få en rundvisning på en dansk mælkeproduktionsvirksomhed. Et besøg kan være målet for jeres næste firmaudflugt, en del af et teambuilding-arrangement, besøg for udenlandske gæster eller familietur.

Vi kan også tilbyde engelsksproget rundvisning.

En rundvisning varer 1½-2 timer. Prisen er 1.500 kr. (excl. moms) for op til 30 personer. Derudover er prisen +50 kr. pr. person. Kaffe/te og hjemmelavet kage - eller anden forplejning - er inkluderet i prisen.

Send en forespørgsel eller en bookning til os på inge@freerslevkotel.dk – eller ring til Inge på 23 37 19 28

Besøg for skoler

Det er gratis for elever i folkeskolen og studerende på ungdomsuddannelserne at komme på besøg hos os for at få en rundvisning på gården. På rundvisningen fortælles om gårdens drift og I får rig lejlighed til at opleve dyrene i de forskellige stalde.