Gå til indhold
©  Foto:

Fællesbillet: Spar penge og køb én billet til tre museer i Nordsjælland

Med en fællesbillet kan du besøge tre af Nordsjællands spændende museer og slippe for at betale entré hver gang. Køb fællesbilletten til Munkeruphus, Esrum Kloster og Rudolph Tegners Museum.

Køb en fællesbillet – det betaler sig

Museumsbesøg kan være en tung post i feriebudgettet. Men det behøver det ikke være. Køb en fællesbillet til tre af Nordsjællands museer og få store kunstneriske oplevelser, uden det behøver at koste en formue. 

Du køber billetten i bookingsystemet på VisitNordsjællands hjemmeside. Når billetten er købt, har du 48 timer til at besøge de tre museer. Husk, at de 48 timer først starter, når du træder ind på det første museum.

Køb fællesbilletten til Munkeruphus, Esrum Kloster og Rudolph Tegners Museum

Med fællesbilletten får du adgang til disse tre museer

  • Munkeruphus: Besøg det levende kunstnerhjem, der viser skiftende udstillinger med samtidskunst. Museet ligger i en smuk park lige ud til Kattegat, så dit besøg i kunstens verden kan sagtens kombineres med en gåtur på stranden.

  • Esrum Kloster: Besøg klosteret, der i middelalderen var et af de allerstørste og mest betydningsfulde i Norden. Se den dragende udstilling, hvor munkenes liv vises gennem lyd- og lysinstallation, og besøg klostercaféen med specialiteter.

  • Rudolph Tegners Museum & Statuepark: Besøg museet, der runger som en katedral, og gå mellem de meterhøje gipsskulpturer. Se, hvordan kunstneren Rudolph Tegner lavede skitserne til sine enorme bronzeværker, der står i Helsingør og København.

Køb fællesbilletten til de tre museer

Share your wonders: