Gå til indhold
©  Foto:

Er der håb? Bioetiker Mickey Gjerris fortæller om håb i en klimakrisetid på Munkeruphus

Findes der nogen form for håb, når det gælder klimakrisen? Tag til foredrag på Munkeruphus med teolog og bioetiker, Mickey Gjerris, og få hans syn på de spørgsmål, der kan virke nærmest umulige at besvare.

Der skal være håb – men hvordan?

Har du også hørt om bier, der uddør? Ødelæggende brænde i Spanien og Californien? Flygtninge i både på Atlanterhavet? Af og til tænker man: ”Hvordan klarer vi det her?”.

Men vi skal ikke opgive håbet. Tag med til foredrag med bioetikeren Mickey Gjerris og hør ham give sit bud på en grønnere verden. Du vil blandt andet høre om begreber som forundring, fællesskab og respekt, og finde ud af, hvordan vi kan bruge dem til at skabe forandring.

Tilmeld dig foredraget på mail: kunst@munkeruphus.dk

Teolog og bioetiker, Mickey Gjerris

Foredragsholderen, Mickey Gjerris, er uddannet teolog og forsker som bioetiker ved Det Naturvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet. Gennem 20 år har han forsket i spørgsmål om etik, natur og teknologi. Han har desuden udgivet en lang række bøger og artikler om disse emner.

Læs mere om foredraget på Munkeruphus

Fællesmiddag på Munkeruphus

Når foredraget er færdigt, er det tid til at spise. Du og de andre gæster vil samles om langbordet til en middag, der er tilberedt af Munkeruphus’ egen kok, Charlotte Nowak.

Tilmeld dig på mail

Hvis du vil med til foredraget, skal du tilmelde dig ved at sende en mail til Munkeruphus: kunst@munkeruphus.dk

Share your wonders: