Frederiksborg Slot

Efterårsferie i Hillerød

Foto: Ann Jørgensen

Hillerøds stolte vartegn, Frederiksborg Slot, puster liv i fortællingerne om historiske konger og dronninger. I byens gågader og i SlotsArkaderne kan du til gengæld rejse helt ud i solsystemet og fremtiden.

Børn og deres familier kan møde Christian 4. live, komme i audiens hos Christian 5. efter alle kunstens regler og lære vores egen Dronning Margrethe bedre at kende i udstillingen Dronningens Ansigter. Når du ikke kan rejse til udlandet, må du rejse – ud i rummet! Opdag solsystemet med alle planeterne lige midt i Hillerød - i målestoksforhold 1:20.000.000.000. Velkommen til efterårsferie i Hillerød.

Liste
Kort

Oplev også dette...

Parforcejagtlandskabet i Nordsjælland

Parforcejagtlandskabet i Nordsjælland kom på UNESCO's verdensarvsliste i 2015, men jagtlandskabet har haft indflydelse på Nordsjællands skove og kultur i lang tid. Den enevældige Kong Christian V anlagde parforcejagtlandskabet i slut 1600 tallet og parforcejagt blev udøvet frem til 1777.

Hillerød - Slotsbyen i det grønne

Med Frederiksborg Slot som fyrtårn, omfavnet af Gribskov og med et blomstrende handelsliv i centrum er Hillerød det ideelle udgangspunkt for at kombinere kultur, naturoplevelser og shopping i Nordsjælland.

Hillerød Bymuseum - Museum Nordsjælland

Hillerød Bymuseum er et hyggeligt historisk museum i 3 etager, som fortæller Hillerøds historie fra middelalderlandsby og frem til i dag. Et museum for hele familien, hvor børn gerne må røre og lege med tingene.