Rudolph Tegners Museum

Efterårsferie i Gribskov

Foto: Thomas Sinding

Esrum Kloster var engang et af Nordens mægtigste klostre, i dag er det en spændende oplevelsesattraktion for hele familien.

I efterårsferien skal du med i forrådskammeret og sikre mad til vinteren, ved hjælp af tørring, saltning, røgning og fermentering. Vær med i familieomvisninger, besøg naturlegepladsen og gå på opdagelse i udstillingerne. Læg også vejen forbi Munkeruphus, og få en fascinerende udstilling ind gennem ørerne eller lær at tænde bål. Tag familien med i Observatoriet i Munkerup Park. Se, hvor mange tændstikker, I skal bruge for at få ild. 

Liste
Kort

Oplev også dette...

Gilleleje - fiskerbyen på toppen

Gilleleje, fiskerbyen ved Sjællands nordligste punkt, har formået at bevare det oprindelige fiskerlejes charme og idyl. Samtidig er den en levende kultur- og handelsby hele året.

Esrum-Tisvildevejen

Glæd dig til en buket af afvekslende oplevelser. På Tisvildevejen vil du opleve en del af Nordsjælland i sin umiddelbare, naturlige og smukke fremtræden.

Tisvilde Hegn

I Tisvilde Hegn, der er Sjællands største hede, er der spor efter en gammel slotsruin, en forsvunden landsby og mange andre spændende kulturspor. Egnen omkring Tisvilde Hegn er præget af sandflugten, der hærgede i 1500-tallet. For at forhindre yderligere tilsanding, såede befolkningen ...