Fredensborg Slot

Efterårsferie i Fredensborg-Humlebæk

Foto: Tine Uffelmann

Louisianas Børnehus er altid et hit for kreative børn i efterårsferien - tag de voksne med, Louisiana har også noget for dem!

Mærk historiens vingesus på Falkonergården, hvor rovfugle dykker med 200 km. i timen. Eller hvad med en efterårs-rundvisning i Fredensborg Slotshave? Den er åben hele året, så nyd efterårets farver med kig til Esrum Sø, Brede Allé og det smukke slot. Få inspiration til flere dejlige oplevelser i Fredensborg og Humlebæk her.  

Liste
Kort

Oplev også dette...

Slotsruten | Rute 48

Det bedste af Nordsjælland set fra en cykelsadel. Tre kongelige slotte, Kronborg, Fredensborg og Frederiksborg Slot, kulturelle oplevelser, varierede landskaber og mange muligheder for stop undervejs. Ruten er 75 km lang og Sværhedsgraden er medium. På turen mellem de 3 slotte cykler du ig...

Fredensborg – slotsbyen ved Esrum Sø

Fredensborg er en levende slotsby som er vokset op omkring Fredensborg Slot. Slottet er en arkitektonisk perle i Nordsjælland, og et af kongefamiliens foretrukne hjem. Fredensborg Slotshave ligger i gennemført barokstil smukt ned mod Esrum Sø, og er åben for alle.

Fredensborg Museum

Fredensborg Museum er Fredensborg Kommunes kulturhistoriske museum og ligger i landsbyen Avderød i nærheden af Kokkedal. Museet har en historisk skolestue med Nordsjællands største samling af gamle ting fra skolens historie. Skolestuen er også et historisk værksted, hvor man få lov til...