Gå til indhold
©  Foto:

Efterårsferie i Nordsjælland

Tag på efterårsferie i Nordsjælland. Her er noget for både børn og voksne. Oplev imponerende falkeshow eller tag med på en uhyggelig horrorwalk. 

Efteråret i Nordsjælland er noget helt specielt og i efterårsferien er der arrangementer for enhver smag.

Nyd de gyldne farver i naturen eller besøg nogle af alle dem, der inviterer indenfor til hyggelige oplevelser i Nordsjælland. her er lidt af hvad du kan opleve.

Løs gåder på Esrum Kloster. I efterårsferien kan hele familien komme med til en verden af gåder, koder og hemmeligheder. Det nye gådespil ”De hvide munkes hemmelighed” kan opleves på Esrum Kloster.

Flyv med falke. Tag en tur til Falkonergården hvor du kan nyde de smukke falke og se falkeshows
 
Slå dig løs i børnehuset på Louisiana. Louisiana Børnehus er altid åbent og her kan din indre kunstner komme frem.
 
Horrorwalk i Hillerød. Tag med på uhyggelig gåtur om aftenen gennem Hillerød- hvis du tør! Det er ikke for små og sarte sjæle!!
 
Hør om krudt og kugler på Krudtværket. Det gamle Krudtværk i Frederiksværk og hør krudtuglerne fortælle om krudt og kugler
 
Historisk skattejagt i Gilleleje. Med dit skattekort på hånden guides du gennem Gillelejes historie
 
Byg din egen sandskulptur i Hundested. Hundested Sandskulptur Festival har stadig åben og her kan du se de utrolig smukke sandslotte og selv prøve at lave dit eget sandslot.
 
Klap søde dyr hos Tothaven. Tothaven ved Hundested holder åben i efterårsferien og her er der så mange små søde dyr du kan besøge.
 
Rundvisning i den økologiske landsby Dyssekilde ved Torup. Hør om den økologiske Landsby Dyssekilde i Torup på den guidede tur i efterårsferien og besøg Torup marked som også holder åbent. 

Share your wonders: