Gå til indhold
©  Foto:

Efterårsferie i Knud Rasmussens Hus

Tag på Knud Rasmussens hus i efterårsferien. Museet inviterer dig ind for at høre nærmere om polarforskerens ekspeditioner, polarfolket og om det at være barn på et af de koldeste og mest ugæstfrie steder på Jorden

Tag en tur til Knud Rasmussen hus når de inviterer dig og din familie på efterårs besøg. I løbet af efterårsferien kan du tage på museet og få et indblik i hvordan det var at være barn i det kolde nord.

Morgenfriske børn og bedsteforældre inviteres på en spændende tur ind i Knud Rasmussens univers. Efter en kort, indledende fortælling om Knud og hans hus vil vi sammen kigge nærmere på særudstillingen om Knud Rasmussens lange slæderejse hele vejen fra Grønland til Stillehavet. Den 5. Thule-ekspedition.

Hvordan var det mon at rejse mange tusinde kilometer på hundeslæde? Hvem var hans rejsekammerater, og hvem mødte de undervejs? Hvad fik de at spise, hvordan var de klædt, og hvordan kunne de overhovedet overleve?

Med udgangspunkt i udstillingen vil vi samtale om Knud Rasmussens ekspeditioner med hundeslæde i klodens koldeste og mest ugæstfri egne. Børnene får samtidig mulighed for at opleve gyset, når de stikker hånden ned i følekassen.

Arrangementet er velegnet for børn og bedsteforældre samme

Praktisk information

  • Dato:14. – 22. Oktober 2023 fra kl. 10:00 – 11:00 
  • Pris: 75 kr. for voksne, gratis for børn og unge under 18 år

Share your wonders: