Gå til indhold
©  Foto:

Drifting Woods | Udstilling på Munkeruphus

Efterårets udstilling, Drifting Woods, er en vandreudstilling der er skabt af Pia Rönicke, og det er en forgrenende og filmisk installation, hvor historier fra den nordlige skov genfortælles.

Udstillingen Drifting Woods på Munkeruphus bevæger sig mellem skoven som et historisk dokument og en fremtidsskildring.

I forbindelse med udstillingen er kunstner og sci-fi-forfatter Kristian Byskov inviteret til at være medfortæller i form af et skriftligt bidrag, der både figurerer som et selvstændigt værk og samtidig infiltrerer Rönickes værk.

Vandreudstilligen Drifting Woods blev i  2021 vist i Sverige på Gävle Konstcentrum, det tidligere skovmuseum Silvanum, og som hermed knyttes sammen med Munkeruphus’ tidligere beboer Gunnar Aagaard Andersen, der mellem 1957-62 designede alle udstillinger på Silvanum.

Åbningstider

Drifting Woods kan opleves på Munkeruphus fra d. 21. august til d. 30. oktober 2022. Se åbningstider på www.munkeruphus.dk

Rundvisning på udstillingen

Hver søndag kl. 14.00 kan du komme med på omvisning i hele udstillingen, hvor en kunstfaglig medarbejder vil give en introduktion til udstillingen og værkerne. | Læs mere om udstillingen og kunstneren Pia Rönicke.

Share your wonders: