Rudolph Tegners Museum

Det sker i Oktober

Foto: Alex Nyborg Madsen

Så er det for alvor efterår – er det ikke skønt? Efterårsferie, tid til at samle kastanjer og gå på svampejagt. Tage på bondegårdsbesøg og madmarked med lokale frugter og grøntsager. Og opleve masser af spændende udstillinger – med behørig afstand. Vi har samlet det bedste til dig her.

Liste
Kort

Oplev også dette...

Efterår i Nordsjælland

Sensommer og efterår  kan sagtens være årets smukkeste tidspunkt at besøge Nordsjælland på. Der er faldet ro på, og den høje blå himmel danner den perfekte baggrund for at opleve vores historiske slotte, skove, strande og dejlige natur. Læg dertil et væld af indendørs kunst-og kulturople...

På jagt efter svampe

Skovene i Nordsjælland er et tagselvbord med de lækreste spisesvampe, og lige nu pibler de frem i skovbunden. Tag med på guidet svampetur i de nordsjællandske skove, eller gå selv på jagt. Meld dig til efterårets svampeture her, og få tips til hvad, du skal være opmærksom på.

Skiltede cykelruter i Nordsjælland

I Nordsjælland er der mange fantastiske cykelruter langs Den Danske Riviera, igennem kongelige skovområder, forbi historiske slotte og mod storslået kunst og arkitektur. Vi har her samlet de bedste skiltede cykelruter til dig.