Gå til indhold
©  Foto:

DCU-Rågeleje Strand Camping

Rågeleje Camping er beliggende få hundrede meter fra strand, hvor der er livredderpost om sommeren.

Rolig og børnevenlig familieplads for hygge- og naturelskere, beliggende ved skov, strand og de fredede Heatherhill bakker, der leder tankerne hen på det skotske højland.

Pladsen ligger få minutters gang fra Kattegat, som også indbyder til kystfiskeri med gode fangstmuligheder.
Centralt beliggende for udflugter i det nordsjællandske og gode forbindelser til København. For naturelskere er der rige muligheder for trave- og cykelture.

Der er mange aktiviteter på pladsen og man kan således benytte legepladsen, svævebanen,boldbaen, udendørs bordtennis, hoppepuder og minigolfbanen og hvis det blæser, kan man bruge bakkerne omkring til drageflyvning.

Heatherhill
Heatherhill er et åbent, bakket og fredet naturområde med store bakker, helt ud til Kattegat, tæt på Rågeleje. De lyngbeklædet bakker har givet området det engelsk klingende navn. Hovedparten af Heatherhill er dækket af hede og lyngplanter. Terrænet med dets markante bakker og dale, blev dannet under den sidste istid. Der er adgang til området hele året – om sommeren, hvor man kan støde på græssende får og om vinteren er det et fantastisk sted til en kælketur, når vejret er til det. De stjle skrænter helt ude ved kysten trækker mange paraglidere til.