Gå til indhold
©  Foto:

Dana Schutz - Louisiana Museum of Modern Art

Oplev Dana Schutz udstilling om det moderne menneske på Louisiana Museum of Modern Art. 

Oplev Dana Schutz udstilling om det moderne menneske

Amerikanske Dana Schutz (f. 1976) er en af tidens helt store, figurative malere: en eminent “storyteller”, der skildrer det moderne menneske – og vores relationer – i komplekse og ofte gigantiske kompositioner. Hendes univers er foruroligende og fascinerende og det kalder på både gyset, gråden og grinet.

Det gyselige, groteske, absurde og komiske tørner sammen hos den amerikanske kunstner Dana Schutz, der er født 1976 i Michigan, og i dag bor og arbejder i Brooklyn. Gennem nu to årtier har hun markeret sig med sin fabelagtige fortællekraft, stærke kolorit og sans for det dramatiske – en historiemaler til vores tid..

På udstillingen vises flere store malerier, hvor grupper af mennesker f.eks. kæmper om toppen af et bjerg, søger at overleve på åbent hav i en båd eller er draget ud i samlet flok med rafter i et forsøg på at slå solen ned.

Praktiske oplysninger

  • Louisiana Museum of Modern Art, Gammel Strandvej 13, 3050 Humlebæk
  • Åbningstider: Se Louisianas åbningstider
  • Entré: Køb billet online.
  • Transport: Tog: 6 tog i timen København-Helsingør. www.rejseplanen.dk. Der er ca. 900 meter fra Humlebæk St. til Louisiana. Bus: 388 fra Lyngby og Helsingør. www.moviatrafik.dk
  • Parkering: Der er en parkeringsplads med handicapparkering i tilslutning til museet. 

Share your wonders: