Gå til indhold
©  Foto:

COCOHAGEN | Produktion og butik i Humlebæk

Håndlavede plantebaserede kakaotrøfler til sunde og kvalitetsbevidste mennesker med en sød tand.

COCOHAGEN holder til på en lille tidligere tankstation i Humlebæk, hvor vi producerer, sælger, pakker og distribuere Cocohagen til hele verden. Cocohagen er lavet af 100% økologiske råvarer og uden tilsat sukker, tilsætningsstoffer, laktose eller gluten.

Politimandens ønske om at revolutionere snolderiget

Historien om COCOHAGEN startede i 2016, hvor politimanden, Asbjørn Diemer, havde et ønske om at revolutionere snolderiget. Han mente (og mener fortsat), at cravings for alt det, der smager lækkert og sødt, sagtens kan være foreneligt med et sundt liv.

Det resulterede i Cocohagen, som er det, vi kalder vores konfekt – der ikke bare er sunde, men som også smager lækkert, sødt og syndigt.

Hos COCOHAGEN vælger vi altid kvalitet, bæredygtighed og gennemskuelighed – både for vores kunder skyld, men også for vores planet. Læs mere om COCOHAGEN, fra nystartet virksomhed til international eksport

Sol Over Gudhjem

I 2020 vandt COCOHAGEN Sol Over Gudhjem produktprisen for bedste konfekture. Vi fik hermed de dygtigste i fagets ord for, at smag og sensorik sidder lige i skabet.

Kom forbi tanken og smag, det vi mener, er verdens bedste plantebaserede kakaotrøfler. Så giver vi en kop kaffe med på vejen.

Den plantebaserede gave

Hos COCOHAGEN finder du perfekte gave til den kvalitetsbevidste og sunde person med en sød tand - se COCOHAGENS mange gaveæsker.

Besøg COCOHAGEN på vejen til Louisiana

COCOHAGEN ligger i Humlebæk, et stenkast fra Humlebæk Station, på den uofficielle vandrerute mellem Louisiana Museum of Modern Art og kystbanen. 

Åbningstider

Mandag til fredag: 8:00 - 16:00

Share your wonders: