Gå til indhold
©  Foto:

ChokoladeMageriet Butik - Værksted - Café

Lidt, men godt: ChokoladeMageriet er stedet for dig, der ikke vil gå på kompromis med kvalitet. En butik for livsnydere, hvor du kan købe håndlavet chokolade af højeste kvalitet med hjem, eller nyde en kop varm chokolade – rigtig chokolade - i caféen.

ChokoladeMageriet ligger i Hillerøds hyggelige gågade, Helsingørsgade, få skridt fra Torvet i centrum. Når du træder ind ad døren, besøger du både en delikatessebutik, en café og et chokoladeværksted.

Råvarer i topkvalitet

Butikken byder på et utal af små kunstværker i form af ægte håndlavet chokolade, fremstillet efter gamle håndværkstraditioner. Her bruges ingen kunstige tilsætningsstoffer eller farvestoffer – udelukkende naturlige ingredienser, som resulterer i de rene lækkerier. Chokoladen er af højeste kvalitet, og derfor giver talemåden ”lidt, men godt” absolut mening her. Det er nemlig sådan, at jo højere kvalitet en chokolade har, des hurtigere bliver vores smagsløg tilfredsstillet.

Chokolade dilemma

Det er nu svært at være standhaftig, når man står foran den fyldte glasdisk – for hvad skal man vælge? De store hjemmelavede flødeboller, som lokker med noter af lakrids, hindbær og marcipan? De fyldte himmerigsmundfulde med chili, passionsfrugt eller Baileys? Eller måske en klassisk chokoladefrø, den rene vare? Det er med at slå til, for ChokoladeMageriets varer sælges udelukkende i egen butik i Hillerød.  

Alt produceres på stedet

I underetagen ligger produktionsværkstedet, hvor alle ChokoladeMageriets produkter fremstilles. Du er velkommen til at gå ned ad trappen og kigge, her kan du gennem glasskærmen betragte det ædle håndværk blive udført. Oplev f.eks. flødebollefremstilling, hånddypning og støbning af chokolade. På hverdage mellem kl. 11 og 15 er der størst chance for at se noget spændende.

Caféens fristelser

Indrømmet, det er svært at gå ud på gaden igen, omgivet som man er af liflige dufte – så hvorfor ikke slå dig ned i den hyggelige lille café og nyde en kop ægte varm chokolade med flødeskum? Her handler det ikke om at tælle kalorier – men om nydelse og livsglæde. Overgiv dig! 

Share your wonders: