Gå til indhold
©  Foto:

Cafe Maya

Restaurant Maya ligger lige inden du kører ned i det gamle Tisvildeleje. Vejen til den ægte Italienske madkultur. Midt i centrum af Tisvildeleje, ved Birkepladsen ligger Ristorante Maya, der byder på gennemført ægte italiensk stemning og gastronomi.

Det store og rustikke lokale er smagfuldt indrettet med malerier på væggene. Det passer perfekt sammen med køkkenet, som på autentisk vis serverer fx pizza, antipasti, pasta med skaldyr og tiramisu – alt sammen lavet med respekt og med omtanke for århundreders køkkenhistorie i Støvlelandet.


Når sommeren er på sit højeste, er der plads til 150 gæster udendørs i den store, solrige terrasse og legeplads til børnene, som ligger tæt ved Birke Plads, lige overfor Tisvilde højskole. Så hvis du er vild med Italien og Venedig og er interesseret i den ITALIENSKE madkultur eller bare vil nyde en god stemning, lækker mad i vores hyggelige omgivelser, skulle du tage forbi vores hyggelige og kvalitetsbevidste restaurant på Strandbakkevej 1 og få en gourmetoplevelse med ægte atmosfære.

Tisvilde ligger smukt på Nordsjællands kyst, tæt på familie venlig sandstrand og med Tisvilde Hegn som nærmeste nabo. I Tisvildeleje kan du hver lørdag gå på loppemarked, nyde live musik, tage med på en guidet oplevelses løbetur, besøge observatoriet, gå i biografen, lytte til Musik i Lejet, gå en tur på Kildemarked - eller blot nyde den summen af sommerliv der er i byen. Der sker altid noget i Tisvildeleje eller Tisvilde. Her er folkefest, opera, markeder m.v.

Share your wonders: