skip_to_main_content
VisitNordsjælland

Bornholm kommer til Hillerød 2021 - Et anderledes julemarked

For nogle mennesker ligger Bornholm oppe i hjørnet af Danmarkskortet. Det er helt forkert. Bornholm ligger i Hillerød. I alt fald d. 4-5. december 2021.

Den anden advent weekend rykker den skønne solskinsø nemlig til Nordsjælland under overskriften "Bornholm kommer til Hillerød".

Kunsthåndværkere og fødevareproducenter viser sammen med Destination Bornholm et udsnit af øens store udbud af kunsthåndværk, specialiteter og ferieattraktioner. Det sker i Royal Stage i Hillerød d. d4.-5. december 2021.

Kender og elsker man smagen af Bornholm er der mulighed for et flashback tilbage til ferien, samt en fremragende mulighed for at finde unikke julegaver i form af fødevarer og kunsthåndværk.

Bornholm smager anderledes

Bornholm har i de senere år sat turbo på fødevareproduktion. En række produkter, som ellers kun kan dyrkes sydligere i Europa, vokser på Bornholm, hvor ”terroir”, som dækker kombinationen af jordbund og klima, gør at eksempelvis figner smager helt specielt. Bornholm er et af de nordligste steder i Europa, hvor durumhvede kan dyrkes, og der er sågar planer om at etablere en olivenlund.

Kunsthåndværkerne flokkes om Bornholm

Bornholm har i mange år tiltrukket kunsthåndværkere, og der findes en høj koncentration af fine produkter inden for alle slags kunsthåndværk, i meget høj kvalitet. Kom og kig – måske finder du lige præcis den julegave, du mangler.

FAKTA

  • Hvad: Bornholm kommer til Hillerød
  • Hvor: Royal Stage, Milnersvej 39, 3400 Hillerød.
  • Dato og tid: Lørdag d. 4.december og søndag d. 5. december 2021.
  • Pris: Entre 50 kr., forsalg 40 kr. Børn under 10 år gratis. | Book dine billetter