Gå til indhold
©  Foto:

Blomstersaloner i Mejeriet i Torup fra juli - oktober

Mejeriet i Torup slår sammen med blomsterskaberne i Florafabula dørene op til sommerens og Halsnæs nye blomster festival. Fra juli til okotber danner Mejeriets unikke lokaler rammen omkring en lang række blomster saloner, hvor børn og voksne kan komme til ”DIY – (do it yourself)-workshops og lære at skabe deres egne evighedsblomster.

På blomster festivalen kan børn og voksne i alle aldre lære at skabe papirsblomster af det fineste italienske crepepapir i store rum og skønne inspirerende rammer, som emmer af kunstnerisk nerve. 

Alle kan lave blomster og alle blomster er unikke.

Der er arrangementer af forskellig karakter, hvor alle kan være med, både begyndere, erfarne, unge og ældre. De mange blomster events strækker sig fra oplagte familieevents, hvor børnene er i centrum, til voksen arrangementer hvor deltagerne bliver forkælet med levende og opløftende toner fra pianoet og får serveret små skønne og lette vegetariske anretninger og et glas bobler til at fejre blomster kreationerne.

Fakta

Blomster salonerne kan opleves løbende over sommeren i Mejeriet i Torup. Første salon er 4. juli. Der opkræves entre, og alle events er inkl. materialer og lidt til ganen. | Book billetter her