Gå til indhold
©  Foto:

Bike and Bake - Pizza

Hygge og italiensk madkultur bringes sammen og skaber nye historier hos Bike and Bake i Lynæs. 

Bike and Bake er et street food projekt skabt af Michele, der er født og opvokset i Italien og nu bosat i Lynæs. Konceptet går ud på at kombinere en cykel og street food. 

Derfor tilbydes det bedste af det italienske køkken og de bedste specialiteter. Økologi og bæredygtighed er i højsædet og det er de bedste råvarer der vælges ud til de hjemmebagte pizzaer, som er fyldt med hjertevarme og velsmag. 

De brandvarme italienske pizzaer kommer direkte fra den mobile brændefyrede pizzaovn, som sørger for at du får din pizza på ganske få minutter. Melet der bruges til pizzaerne er malet på stenkværn, og pizzaerne varierer gennem året. 

Catering & take-away

Bike and Bake ligger i idylliske Lynæs tæt på haven og fungerer først og fremmest som catering-firma. Men du kan på udvalgte datoer bestille dine pizzaer direkte ved døren, som take-away. Man kan også bestille pizzacykelen hjem til sit eget arrangement om det er en børnefødselsdag, en sommerfest i haven eller til sit bryllup. Mulighederne er mange. 

Bestil på forhånd

Få din lækre pizza som take-away hos Bike and Bake i Lynæs. De skal dog bestilles på forhånd. Det kan du gøre her. Læs og følg med på facebook siden hvornår der igen er brandvarme og lækre pizzaer til din aftensmad. 

 

Share your wonders: