Gå til indhold
©  Foto:

Bådstræde Bed and Breakfast

Tæt på den hyggelige Lynæs Havn ligger Bådstræde Bed & Breakfast. Huset ligger i den gamle del af Lynæs, tæt på spisesteder, strand, havnebad og dejligt havnemiljø. 

Hos Bådstræde Bed and Breakfast får du et værelse på 1. sal i et gammelt fiskerhus, der er lyst og rummeligt og med udsigt til natur og fjord.

Værelset, som udgør hele 1. salen på fiskerhuset er lyst og rummelig. Der forefindes ny dobbeltseng, stole og borde. Kaffemaskine, el kedel, mikrobølgeovn, lille køleskab, kaffe, te og mælk til fri afbenyttelse samt bestik, glas, kopper, håndklæder mm. Vaskemaskine er fælles med ejer. Haven kan benyttes - der er en lille fredelig krog med bænk til gæster, der vil være udendørs for sig selv. Grill kan lånes. Børn er meget velkommen. Der er lidt legetøj, høj stol og trappen er sikret med låge.


Det er muligt at tilkøbe morgenmad på bestilling. Dette koster kr. 50,00 kr. pr person. Morgenmaden består af hjemmebagte boller, kanelsnurrer, yoghurt med frugt og hjemmelavet müsli, ost, pålæg mm.

Rygning er ikke tilladt indendørs.

 

Share your wonders: