skip_to_main_content

Allehelgensaften - Madfortælling på Esrum kloster

Ta' på en gastronomisk rejse på Esrum kloster & Møllegård i Allehelgens tegn. Igennem en 7-retters menu, levende ild og hjerteskærende pinsler kommer I igennem en stemningsfuld madfortælling.

Det historiske Esrum kloster & Møllegård inviterer på en madfortælling, når de døde mindes i efterårets mørke. Det gamle mølleloft danner rammer for en iscenesat oplevelse. Dette vil indebære lydcollager, levende ild og personlige fortællinger fra helvedes forgård.

Esrum Klosters de syv synders 7-retters menu 

Hvis du ikke har smagt en ret med utugt som tema, vil dette være den rette mulighed. Menuen vil denne aften bestå af en 7-retters menu, som hver vil repræsentere en af de syv dødssynder: hovmod, utugt, frådseri, griskhed, dovenskab, misundelse og vrede.  

Madfortællingerne på Esrum kloster vandt i 2015 ’Fornyelsesprisen’ for overraskende og nyskabende måder at fortælle historie på.

Esrum klosters oprindelse stammer fra middelalderen. Det fungerede som munkekloster i 500 år, hvor det bl.a. var centrum for begravelser. Så om der huserer spøgelser og genfærd i lokalerne er uvist.

Praktisk informationer

Oplevelsen vil ske en efterårsaften:

  • Oktober 29. Kl. 18:30-21:30

 Pris:  450 kr. per billet med menu (ekskl. drikkevarer)

Book din billet hvis du ikke vil gå glip af en begivenhed med en historisk madfortælling.